FOREDRAG som kan bestilles i 2014 - 2015:    

 

Pris 3000 kr + kørsel (statens takst)       Varighed 2,5 timer ca.

 

Sydsudan – verdens yngste nation g nød.

Den 9.juli 2011 blev Sydsudan et selvstændigt land – Sudan blev kappet over.

99 procent af sydsudaneserne stemte for deling, så befolkningen vil det her! Men der er ikke nemt at få staten op at stå selv om landet er fyldt med ressourcer. I dag hører vi om blodige slag mellem stammer og krigsprovokationer fra en afsat minister.

Folk var så glade, og de troede problemerne kunne løses – men ender det hele alligevel med krig igen? Mød folk, se landet og få mulighed for at følge med når der snakkes Sydsudan i nyhederne.

 

Uganda på randen af ”arabisk forår” ?

Over 75 procent af befolkningen i de østafrikanske lande er under 25 år og de vil alle sammen gerne have en fremtid, hvor der er mad på bordet, mulighed for uddannelser og fast arbejde. Hvorfor finder de unge sig i at regeringerne består af gamle mænd som ikke varetager deres interesser – og hvor længe finder de sig i det? Vi tager en billedrejse gennem Uganda for at møde folk få historier og finde forklaringer.

 

Ung i Østafrika – muligheder og umuligheder?

Afrika er ikke kun et kontinent som hærges af sult, tørke og mismod. Masser af steder i Afrika findes en engageret ungdom som har lige så mange ambitioner som vestens unge, men mulighederne er ikke så mange. Tag med en tur ud og mød nogle af de mange unge som gerne vil, og som på trods af masser af problemer gør en kæmpe indsats for sig selv og lokalsamfundene og som faktisk formår at komme små skridt frem – her er masser af spændende positive historier at finde – selvfølgelig garneret med billeder .

 

Fantastiske mennesker  – en journalists fortælling fra Afrika.

En fortælling om hvordan det er at rejse alene som kvindelig journalist i Afrika, om at møde mennesker, at måtte stole på sine instinkter og lægge sit liv i hænderne på folk man ikke kender – om tillid og alt det man får tilbage i form af utrolige oplevelser, spændende livshistorier og fine venskaber.

 

Foredrag kan holdes både dag og aften.

 

 

After Africa © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Kontakt:

E-mail: vrgjourkom1@gmail.com

Mobil: +45 2173 3332

www.vibekeraskgron.dk